medisch pedicure salon De Praktijk

medisch pedicure salon De Praktijk

...we willen immers allemaal mooie en gezonde voeten hebben...

PACT ® - Schimmel Therapie

PACT ® - Schimmel Therapie

Schimmelnagels zijn een veel voorkomend probleem en zeer lastig te behandelen. Er is nu een nieuwe methode die nagenoeg 100% schimmeldodend is. Lees meer >

Cryopen

Cryopen

De nieuwste technologie om wratten effectief en snel te behandelen is door middel van direct inzetbare vrieskracht (Penetrating Jet Freezing) met de CryoPen. Lees meer >

Wellness Behandeling

Wellness Behandeling

U bent ook van harte welkom bij medisch pedicure salon De Praktijk als u alleen voor pure ontspanning voor uw voeten komt. Lees meer >

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Verras eens iemand met een cadeaubon van medisch pedicure salon De Praktijk, leuk om weg te geven en nòg leuker om te krijgen! Het is mogelijk om een behandeling of een bepaald bedrag cadeau te geven. Lees hier meer.

Welkom op de website van medisch Pedicure salon De Praktijk.

Persoonlijke aandacht staat bovenaan bij medisch pedicure salon De Praktijk. De behandeling kan geheel aangepast worden aan uw wensen en behoeften. Medisch pedicure salon De Praktijk vindt het erg belangrijk dat u zich volledig kan ontspannen tijdens uw behandeling. U bent bij medisch pedicure salon De Praktijk op het juiste adres voor al uw voetproblemen.

U bent ook van harte welkom als u alleen komt voor pure ontspanning en verzorging van uw voeten.
Uw Voeten.. de fundering van uw lichaam!!

U kunt terecht voor een preventieve voet behandeling, voetproblemen, gespecialiseerde behandelingen van risicovoeten en cosmetische voetbehandelingen. Door een flexibele inzet kunt u snel terecht voor een behandeling.


PEDICURE BEHANDELING

Medisch pedicure salon De Praktijk is er voor iedereen, maar voetverzorging is vooral belangrijk voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, ouderen, patiënten met diabetes, reuma of dementie en sporters.
Lees meer…


PACT SCHIMMEL THERAPIE

Schimmelnagels zijn een veel voorkomend probleem en zeer lastig te behandelen. PACT Schimmelnagel Therapie is nu een nieuwe methode die schimmels op en in uw nagels wel doodt.
Lees meer…


WRATTEN BEHANDELING

De nieuwste technologie om wratten effectief en snel te behandelen is door middel van direct inzetbare vrieskracht (Penetrating Jet Freezing) met de CryoPen. Supersnel, vrijwel pijnloos en definitief weg met wratten!
Lees meer…


MEDICAL TAPING

Medical tape is elastische tape die speciaal ontwikkeld is om de functie van uw spieren te ondersteunen zonder de beweging te beperken, waardoor het lichaamseigen herstelproces wordt geactiveerd.
Lees meer…