Afspraak maken

U kunt telefonisch afspraken maken. Medisch pedicure salon De Praktijk is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 20.00 uur. Bij geen gehoor kunt u de voicemail inspreken. Spreekt u alstublieft rustig uw naam en telefoonnummer in dan bel ik zo spoedig mogelijk terug.

Ook kunt u per e-mail een afspraken maken. U mailt de mogelijke tijden en dagen die u beschikbaar heeft naar info@salondepraktijk.nl.  U ontvangt dan een mail welke dag en tijd er voor u is vastgelegd.

Afspraken die om een of andere reden niet door kunnen gaan moeten 24 uur van te voren telefonisch worden afgezegd. Heeft u dit niet gedaan en komt u de afspraak niet na dan is medisch pedicure salon De Praktijk genoodzaakt het tarief toch in rekening te brengen.

Contact gegevens

medisch pedicure salon De Praktijk
De Wederik 1C
3355 SJ Papendrecht
Telefoon: 06-25191555
E-mail: info@salondepraktijk.nl


PEDICURE BEHANDELING

Medisch pedicure salon De Praktijk is er voor iedereen, maar voetverzorging is vooral belangrijk voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, ouderen, patiënten met diabetes, reuma of dementie en sporters.
Lees meer…


PACT SCHIMMEL THERAPIE

Schimmelnagels zijn een veel voorkomend probleem en zeer lastig te behandelen. PACT Schimmelnagel Therapie is nu een nieuwe methode die schimmels op en in uw nagels wel doodt.
Lees meer…


WRATTEN BEHANDELING

De nieuwste technologie om wratten effectief en snel te behandelen is door middel van direct inzetbare vrieskracht (Penetrating Jet Freezing) met de CryoPen. Supersnel, vrijwel pijnloos en definitief weg met wratten!
Lees meer…


MEDICAL TAPING

Medical tape is elastische tape die speciaal ontwikkeld is om de functie van uw spieren te ondersteunen zonder de beweging te beperken, waardoor het lichaamseigen herstelproces wordt geactiveerd.
Lees meer…