Cadeaubonnen

Mocht u iemand een origineel cadeau willen geven? Dan is een cadeaubon van medisch pedicure salon De Praktijk een goed idee.

In deze tijden van haast en stress, mogen we ons zelf en anderen best wel eens verwennen. Waar kan dat beter dan bij medisch pedicure salon De Praktijk? U verrast uw dierbare met een ontspannende behandeling naar keuze.

Medisch pedicure salon De Praktijk heeft de keuze uit diverse cadeaubonnen. Een combinatie maken van cadeaubonnen is natuurlijk ook altijd mogelijk.

  • Cadeaubonnen verkrijgbaar ter waarde van:  € 2,50, € 5,00, € 7,50, € 10,00, € 12,50, € 15,00, € 20,00 en € 25,00. (Ook inwisselbaar tegen verzorgings producten).
  • Cadeaubonnen voor een (complete) behandeling (staat geen geld bedrag op vermeldt en is niet inwisselbaar tegen producten).

Natuurlijk wordt een cadeaubon mooi verpakt. U heeft er geen omkijken meer naar en geeft een cadeau dat in de smaakt valt!

Cadeaubonnen zijn geldig tot een jaar na afgifte datum en niet inwisselbaar voor geld.


PEDICURE BEHANDELING

Medisch pedicure salon De Praktijk is er voor iedereen, maar voetverzorging is vooral belangrijk voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, ouderen, patiënten met diabetes, reuma of dementie en sporters.
Lees meer…


PACT SCHIMMEL THERAPIE

Schimmelnagels zijn een veel voorkomend probleem en zeer lastig te behandelen. PACT Schimmelnagel Therapie is nu een nieuwe methode die schimmels op en in uw nagels wel doodt.
Lees meer…


WRATTEN BEHANDELING

De nieuwste technologie om wratten effectief en snel te behandelen is door middel van direct inzetbare vrieskracht (Penetrating Jet Freezing) met de CryoPen. Supersnel, vrijwel pijnloos en definitief weg met wratten!
Lees meer…


MEDICAL TAPING

Medical tape is elastische tape die speciaal ontwikkeld is om de functie van uw spieren te ondersteunen zonder de beweging te beperken, waardoor het lichaamseigen herstelproces wordt geactiveerd.
Lees meer…