Vriendinnenbon

Een tevreden klant is de beste reclame die medisch pedicure salon De Praktijk kan wensen. Met deze vriendinnen bon wil medisch pedicure salon De Praktijk u belonen voor uw enthousiasme. Hoe werkt het?

    • U neemt één of meerdere bonnen mee.
    • U vult bij “vaste klant” uw eigen naam in en geeft de vriend(inn)enbon cadeau aan iemand.
    • Als  uw vriend(in) gebruik maakt van de bon krijgt hij/zij € 5,- korting op de eerste behandeling.
    • Medisch pedicure salon De Praktijk maakt een vermelding bij uw naam en u krijgt zelf ook € 5,- korting op uw eerst volgende behandeling.*
    • De korting geldt voor iedere nieuwe klant.

*Als u meerdere nieuwe klanten aanbrengt, zal de korting over de volgende behandelingen worden verdeeld. Als u vier nieuwe klanten aanbrengt, dan zal de korting gelden over uw vier volgende behandelingen.


PEDICURE BEHANDELING

Medisch pedicure salon De Praktijk is er voor iedereen, maar voetverzorging is vooral belangrijk voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, ouderen, patiënten met diabetes, reuma of dementie en sporters.
Lees meer…


PACT SCHIMMEL THERAPIE

Schimmelnagels zijn een veel voorkomend probleem en zeer lastig te behandelen. PACT Schimmelnagel Therapie is nu een nieuwe methode die schimmels op en in uw nagels wel doodt.
Lees meer…


WRATTEN BEHANDELING

De nieuwste technologie om wratten effectief en snel te behandelen is door middel van direct inzetbare vrieskracht (Penetrating Jet Freezing) met de CryoPen. Supersnel, vrijwel pijnloos en definitief weg met wratten!
Lees meer…


MEDICAL TAPING

Medical tape is elastische tape die speciaal ontwikkeld is om de functie van uw spieren te ondersteunen zonder de beweging te beperken, waardoor het lichaamseigen herstelproces wordt geactiveerd.
Lees meer…