Geschillencommissie

Medisch pedicure salon De Praktijk streeft ernaar u optimaal service te verlenen en staat altijd open voor vragen of klachten. Soms kan het voorkomen dat er in gezamenlijk overleg geen oplossing wordt gevonden. Dan bestaat er de mogelijkheid om een externe partij bij het geschil te betrekken. Als ProVoet lid is medisch pedicure salon De praktijk aangesloten bij De Geschillencommissie. Meer informatie treft u aan in een folder in de salon. Op de achterzijde van de folder staan ook de algemene voorwaarden vermeld van De Geschillencommissie.

Ook kunt u voor meer informatie over de geschillencommissie terecht op de website www.degeschillencommissie.nl


PEDICURE BEHANDELING

Medisch pedicure salon De Praktijk is er voor iedereen, maar voetverzorging is vooral belangrijk voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, ouderen, patiënten met diabetes, reuma of dementie en sporters.
Lees meer…


PACT SCHIMMEL THERAPIE

Schimmelnagels zijn een veel voorkomend probleem en zeer lastig te behandelen. PACT Schimmelnagel Therapie is nu een nieuwe methode die schimmels op en in uw nagels wel doodt.
Lees meer…


WRATTEN BEHANDELING

De nieuwste technologie om wratten effectief en snel te behandelen is door middel van direct inzetbare vrieskracht (Penetrating Jet Freezing) met de CryoPen. Supersnel, vrijwel pijnloos en definitief weg met wratten!
Lees meer…


MEDICAL TAPING

Medical tape is elastische tape die speciaal ontwikkeld is om de functie van uw spieren te ondersteunen zonder de beweging te beperken, waardoor het lichaamseigen herstelproces wordt geactiveerd.
Lees meer…