Voor wie?

Wie kan er bij medisch pedicure salon De Praktijk terecht?
Iedereen is gebaat bij goede voetverzorging. Medisch pedicure salon De Praktijk is er voor iedereen, maar voetverzorging is vooral belangrijk voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, ouderen, patiënten met diabetes, reuma of dementie en sporters.

Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij goede voetverzorging. Ook als u specifieke voetklachten heeft, zoals eelt, likdoorns of nagelproblemen kunnen deze door medisch pedicure salon De Praktijk uitstekend worden verholpen.

Realiseert u zich wel eens dat uw hele gewicht voornamelijk op uw voeten neerkomt? En wist u dat, als u zere voeten heeft, u vaak ongemerkt uw houding verandert, waardoor er rug- of nekklachten kunnen ontstaan? Preventief uw voeten laten verzorgen door uw professionele ProVoet  medisch pedicure is dus voor u geen overbodige luxe.

Voetproblemen bij specifieke beroepen
Iedereen die in zijn of haar beroep veel moet staan of lopen, heeft baat bij een goede voetbehandeling en schoenadvies van uw medisch pedicure. Denk hierbij bijvoorbeeld aan winkelpersoneel, horecapersoneel, glazenwassers en de verpleegkundigen. U legt jaarlijks vele kilometers meer af dan mensen met een zittend beroep. Last bij het lopen en pijnlijke voeten kunnen voor u een belemmering zijn bij het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Voetverzorging bij ouderen
Voetproblemen bij ouderen zijn vaak geen gevolg van leeftijd. Wel vraagt goede voetverzorging bij u meer aandacht. Zo kan een likdoorn bij een gezonde dertigjarige draaglijk zijn, omdat zij goed kan lopen. Bij u als ouderen die minder mobiel is, wordt dit voetprobleem vaak als vervelend ervaren.

Daarbij kan een likdoorn gevaar voor infectie opleveren, als er niets aan wordt gedaan. Bij ouderen wordt de voethuid geleidelijk aan dunner. Hierdoor kunnen beschadigingen gemakkelijker optreden waardoor infecties ontstaan. Door pijnlijke voetaandoeningen kunnen de zelfstandigheid en mobiliteit ernstig in gevaar komen en kan uw gevoel van welzijn afnemen. Voetproblemen moeten bij dus tijdig worden onderkend en behandeld, zodat lopen plezierig blijft.


PEDICURE BEHANDELING

Medisch pedicure salon De Praktijk is er voor iedereen, maar voetverzorging is vooral belangrijk voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, ouderen, patiënten met diabetes, reuma of dementie en sporters.
Lees meer…


PACT SCHIMMEL THERAPIE

Schimmelnagels zijn een veel voorkomend probleem en zeer lastig te behandelen. PACT Schimmelnagel Therapie is nu een nieuwe methode die schimmels op en in uw nagels wel doodt.
Lees meer…


WRATTEN BEHANDELING

De nieuwste technologie om wratten effectief en snel te behandelen is door middel van direct inzetbare vrieskracht (Penetrating Jet Freezing) met de CryoPen. Supersnel, vrijwel pijnloos en definitief weg met wratten!
Lees meer…


MEDICAL TAPING

Medical tape is elastische tape die speciaal ontwikkeld is om de functie van uw spieren te ondersteunen zonder de beweging te beperken, waardoor het lichaamseigen herstelproces wordt geactiveerd.
Lees meer…