Jongeren

Wist u dat zachte, gladde voeten heel sexy zijn? Zeker weten. Maar mooie voeten krijg u niet zomaar. Voor de perfecte voetverzorging moet u bij medisch pedicure salon De Praktijk zijn. Wat doet medisch pedicure salon De Praktijk eigenlijk?

Medisch pedicure salon De Praktijk behandelt en verzorgt uw voeten. Ook als u helemaal geen klachten hebt, kunt u een afspraak maken. Medisch pedicure salon De Praktijk kan een heerlijke voetmassage geven, gebruikt een lekkere voetencrème en heeft tips om ze in topvorm te houden. Gewoon een beetje aandacht voor uw voeten.

Voetverzorging staat erg in de belangstelling. Op tv zijn er reclame spotjes van allerlei voetproducten, zoals pleisters en crèmes. Gebruik van deze producten geven niet altijd het gewenste resultaat. Voetklachten komen steeds vaker voor bij jongeren. Dat kan te maken hebben met de schoenen die u draagt. Ook kunt u last krijgen van voetschimmel. U kunt het opgelopen hebben in douches en zwembaden.

Andere veel voorkomende klachten zijn, likdoorns, teveel eelt, ingroeiende nagels en zweetvoeten. Het is heel normaal dat u ook wel eens last heeft van uw voeten. Wat overig  prima te behandelen is.


PEDICURE BEHANDELING

Medisch pedicure salon De Praktijk is er voor iedereen, maar voetverzorging is vooral belangrijk voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, ouderen, patiënten met diabetes, reuma of dementie en sporters.
Lees meer…


PACT SCHIMMEL THERAPIE

Schimmelnagels zijn een veel voorkomend probleem en zeer lastig te behandelen. PACT Schimmelnagel Therapie is nu een nieuwe methode die schimmels op en in uw nagels wel doodt.
Lees meer…


WRATTEN BEHANDELING

De nieuwste technologie om wratten effectief en snel te behandelen is door middel van direct inzetbare vrieskracht (Penetrating Jet Freezing) met de CryoPen. Supersnel, vrijwel pijnloos en definitief weg met wratten!
Lees meer…


MEDICAL TAPING

Medical tape is elastische tape die speciaal ontwikkeld is om de functie van uw spieren te ondersteunen zonder de beweging te beperken, waardoor het lichaamseigen herstelproces wordt geactiveerd.
Lees meer…