Vrouwen

Vrouwen geven aan dat ze het belangrijk vinden hun voeten goed te verzorgen. Toch krijgen uw voeten de minste aandacht van al onze lichaamsdelen. Met name buiten het zomerseizoen moeten uw voeten het sterk ontgelden.

Daar waar u uw gezicht soms meerdere malen per dag met crèmes en andere verzorgingsproducten worden verzorgd, laat de verzorging van uw voeten nog veel te wensen over.

Meer dan de helft van de vrouwen geeft de voeten hooguit één keer per week wat extra aandacht in de vorm van een verzorgende crème. Bij jongere vrouwen is dat percentage zelfs nog wat hoger en bestaat de ‘verzorging’ in voorjaar en zomer vooral uit het aanbrengen van nagellak.

Wist u dat drie van de vier mensen voetproblemen ervaren tijdens hun leven? En dat vrouwen viermaal vaker last van hun voeten hebben dan mannen? Hoge hakken zijn hier deels debet aan.

Ook voor zwangere vrouwen is voetverzorging van groot belang. Onze voeten dragen ons hele lichaamsgewicht, en de verzorging van voeten wordt nog belangrijker wanneer iemand zwanger is. De zwangere wordt zwaarder en haar voeten krijgen meer gewicht te dragen. Dat zorgt ervoor dat er meer eeltvorming en kans op overige klachten.

Het is daarom verstandig om als zwangere vrouw uw voeten regelmatig te laten verzorgen en verwennen met een pedicurebehandeling. Lichaamsverzorging houdt niet op bij de enkels. Wanneer de teenslippers en korte broeken weer uit de kast kunnen, is het prettig dat ook  uw voeten weer de nodige aandacht hebben gehad. Geen ontsierende dikke nagels of droge plekken, maar voeten die gezien mogen worden en u pijnloos door de zomer heen loodsen

Wilt u even weg uit de drukte, even tijd voor uzelf om te kunnen ontspannen? Dan bent u bij medisch pedicure salon De Praktijk aan het juiste adres!

U kunt heerlijk genieten van verschillende behandelingen waarmee u uw voeten verzorgt, verwent en ontspant.


PEDICURE BEHANDELING

Medisch pedicure salon De Praktijk is er voor iedereen, maar voetverzorging is vooral belangrijk voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, ouderen, patiënten met diabetes, reuma of dementie en sporters.
Lees meer…


PACT SCHIMMEL THERAPIE

Schimmelnagels zijn een veel voorkomend probleem en zeer lastig te behandelen. PACT Schimmelnagel Therapie is nu een nieuwe methode die schimmels op en in uw nagels wel doodt.
Lees meer…


WRATTEN BEHANDELING

De nieuwste technologie om wratten effectief en snel te behandelen is door middel van direct inzetbare vrieskracht (Penetrating Jet Freezing) met de CryoPen. Supersnel, vrijwel pijnloos en definitief weg met wratten!
Lees meer…


MEDICAL TAPING

Medical tape is elastische tape die speciaal ontwikkeld is om de functie van uw spieren te ondersteunen zonder de beweging te beperken, waardoor het lichaamseigen herstelproces wordt geactiveerd.
Lees meer…