Medisch Pedicure

De medisch pedicure is breed opgeleid en kent meer behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek. Als medisch pedicure worden risicovoeten en voetproblemen behandeld die bijvoorbeeld zijn ontstaan door reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing.

Daarbij heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie en antidruk technieken. U kunt terecht voor de behandeling van complexere voet- en nagelproblematiek.

Medisch pedicure salon De Praktijk is aangesloten bij zorggroep West- Alblasserwaard e.o. (zgwa) en behandeld alle soorten voetklachten, op een vakkundige wijze en werkt volgens vastgestelde Richtlijnen van Provoet en volgens de Code van de Voetverzorger van het HBA en weet wanneer u moet worden doorgestuurd naar uw (behandeld) arts. Medisch pedicure salon De Praktijk werkt op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders.

Kwaliteitsregister

Medisch pedicure salon De Praktijk staat geregistreerd in het Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP). Zie: www.procert.nl.

Vergoedingen van uw behandelingen door uw ziektekosten verzekeraar 

Op de site van Procert kunt u op eenvoudige wijze zien of u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw pedicure behandeling door uw ziektekostenverzekeraar. Zie www.procert.nl.


PEDICURE BEHANDELING

Medisch pedicure salon De Praktijk is er voor iedereen, maar voetverzorging is vooral belangrijk voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, ouderen, patiënten met diabetes, reuma of dementie en sporters.
Lees meer…


PACT SCHIMMEL THERAPIE

Schimmelnagels zijn een veel voorkomend probleem en zeer lastig te behandelen. PACT Schimmelnagel Therapie is nu een nieuwe methode die schimmels op en in uw nagels wel doodt.
Lees meer…


WRATTEN BEHANDELING

De nieuwste technologie om wratten effectief en snel te behandelen is door middel van direct inzetbare vrieskracht (Penetrating Jet Freezing) met de CryoPen. Supersnel, vrijwel pijnloos en definitief weg met wratten!
Lees meer…


MEDICAL TAPING

Medical tape is elastische tape die speciaal ontwikkeld is om de functie van uw spieren te ondersteunen zonder de beweging te beperken, waardoor het lichaamseigen herstelproces wordt geactiveerd.
Lees meer…