Body Detox

Het is onvermijdelijk dat we dagelijks blootstaan aan vervuiling van de lucht, ons voedsel en chemicaliën. De Body Detox methode zorgt ervoor dat uw lichaam het zelfregulerend vermogen weer in evenwicht brengt. Dit gebeurt door uw lichaam te ontdoen van belastende zuren, gif- en afvalstoffen. Dit betekent dat door Body Detox lichaam en geest beter en efficiënter kunnen functioneren en de kwaliteit van leven aanzienlijk wordt verhoogd.

Begin van de Body Detox
Eind van de Body Detox


Hoe gaat Body Detox in zijn werk?

Bij de Body Detox plaatst u de voeten in een speciaal soort voetbad. Dit apparaat produceert een magnetisch veld en door middel van elektrolyse slaan elektrisch geladen deeltjes op de huid. Er ontstaat een soort zuigeffect (osmotisch effect) door een afwisselend positief en negatief magnetisch veld te creëren. Afvalstoffen worden afgevoerd doordat zij zich binden aan ionen van de elektrolyse. De prikkels van het elektromagnetisch veld gaan door het hele lichaam en prikkelen en deblokkeren allerlei organen, waardoor het energie niveau van de cellen wordt hersteld. De reden dat dit via de voeten optimaal kan werken, is dat hier veel reflexzones en meridiaan verbindingen bestaan. Uw lichaam kan zich nu ook beter en meer ontgiften. Tijdens de behandeling ziet u de kleur van het water veranderen door bepaalde stoffen uit het water die neerslaan, maar ook door de schadelijke stoffen en vrije radicalen (agressieve zuurstof moleculen) die uit uw lichaam zijn vrijgekomen. Naarmate u meer gereinigd bent, kan de verkleuring van het water ook veranderen. Een behandeling met Body Detox duurt dertig minuten.

Wanneer kan Body Detox helpen?

De behandeling met Body Detox kan nuttig zijn voor patiënten die kampen met te veel vermoeidheid, lusteloosheid, hoofdpijn, eczeemklachten of een slechte doorbloeding van de huid. Wanneer u graag gewicht wilt verliezen, is Body Detox ook een goede ondersteuning. Ontgiften (detoxen) en ontslakken zorgt voor een beter evenwicht in uw lichaam tijdens het afslankproces, waardoor u zich tijdens deze periode energiek en fit blijft voelen. De reiniging met Body Detox is zeer intensief, wat u kunt zien aan de vaak sterke verkleuring van het water. De kleur van het water kan per patiënt enorm verschillen: het kan bijvoorbeeld zwart, rood, groen, bruin, wit en geel zijn.

Wat zijn de verwachte resultaten van Body Detox?

Een intensieve reiniging met Body Detox geeft u de mogelijkheid het evenwicht in uw leven terug te brengen en vitaal te blijven. De organen functioneren beter en het lichaam kan zichzelf beter en meer ontgiften (auto-detoxificatie), wat ook een afslankproces sterk kan bevorderen. De behandeling is bovendien snel, doeltreffend en eenvoudig. Het bio-energetische veld van uw lichaam wordt weer in evenwicht gebracht en het zelfregulerend vermogen wordt gestimuleerd. Vrije radicalen, die gezond weefsel aantasten en ziekten veroorzaken, worden afgevoerd. Het gevoel dat uw lichaam niet op kan tegen alledaagse situaties zal verdwijnen door Body Detox en u zult zich weer fit en energiek voelen. Uit onderzoek is gebleven dat het beste resultaat wordt behaald na acht tot tien behandelingen.

Denkt u dat Body Detox kan helpen bij het bestrijden van uw klachten, dan bent u van harte welkom bij medisch pedicure salon De Praktijk. Body Detox wordt niet aangeraden voor mensen met een pacemaker, epilepsie, zwangerschap of patiënten die een orgaantransplantatie hebben ondergaan.


PEDICURE BEHANDELING

Medisch pedicure salon De Praktijk is er voor iedereen, maar voetverzorging is vooral belangrijk voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, ouderen, patiënten met diabetes, reuma of dementie en sporters.
Lees meer…


PACT SCHIMMEL THERAPIE

Schimmelnagels zijn een veel voorkomend probleem en zeer lastig te behandelen. PACT Schimmelnagel Therapie is nu een nieuwe methode die schimmels op en in uw nagels wel doodt.
Lees meer…


WRATTEN BEHANDELING

De nieuwste technologie om wratten effectief en snel te behandelen is door middel van direct inzetbare vrieskracht (Penetrating Jet Freezing) met de CryoPen. Supersnel, vrijwel pijnloos en definitief weg met wratten!
Lees meer…


MEDICAL TAPING

Medical tape is elastische tape die speciaal ontwikkeld is om de functie van uw spieren te ondersteunen zonder de beweging te beperken, waardoor het lichaamseigen herstelproces wordt geactiveerd.
Lees meer…