Cryo therapie

Penetrating Jet Freezing met de CryoPen: Supersnel, vrijwel pijnloos en definitief weg met wratten!

Vrijwel iedereen weet wat wratten zijn. Deze ruw aanvoelende knobbeltjes komen vooral voor op uw handen en onder uw voetzool, maar ook elders op uw lichaam bij zowel kinderen als volwassenen. Ook ouderdomsvlekken en fibromen zijn veel voorkomende huidontsieringen. Ondanks dat het veelal om onschuldige verschijnselen gaat, kunnen ze zeer hinderlijk en ontsierend zijn.

De nieuwste technologie om deze aandoeningen effectief en snel te behandelen is door middel van direct inzetbare vrieskracht (Penetrating Jet Freezing) met de CryoPen. Dat kan tot op de millimeter nauwkeurig zonder het omliggende weefsel te beschadigen.

Bij de reguliere behandeling (vloeibare stikstof) wordt de omliggende, gezonde huid vaak beschadigd. Dat maakt de behandeling pijnlijk en kan blaren en wonden veroorzaken. Met de CryoPen is het mogelijk wratten tot op de millimeter nauwkeurig te behandelen. Vrijwel pijnloos, en geen beschadiging van uw gezonde huid, dus geen nazorg. De penetratie van de vrieskracht is circa één millimeter per 5 seconden.

Een behandeling met de revolutionair nieuwe CryoPen is in grote lijnen gelijk aan bevriezing met vloeibare stikstof. De CryoPen biedt echter een aantal essentiële voordelen ten opzichte van de op de markt reeds langer bestaande technieken.

Alle voordelen van een behandeling met de CryoPen voor u op een rij

  • Vrijwel pijnloze behandeling (met name bij kinderen een groot voordeel!)
  • slechts één behandeling nodig voor direct resultaat.
  • Directe behandeling is mogelijk
  • De huid hoeft niet met een pleister afgeplakt te worden.
  • Er is zelden sprake van littekenvorming.
  • Korte behandelmethode van slechts 20 tot 30 seconden


PEDICURE BEHANDELING

Medisch pedicure salon De Praktijk is er voor iedereen, maar voetverzorging is vooral belangrijk voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, ouderen, patiënten met diabetes, reuma of dementie en sporters.
Lees meer…


PACT SCHIMMEL THERAPIE

Schimmelnagels zijn een veel voorkomend probleem en zeer lastig te behandelen. PACT Schimmelnagel Therapie is nu een nieuwe methode die schimmels op en in uw nagels wel doodt.
Lees meer…


WRATTEN BEHANDELING

De nieuwste technologie om wratten effectief en snel te behandelen is door middel van direct inzetbare vrieskracht (Penetrating Jet Freezing) met de CryoPen. Supersnel, vrijwel pijnloos en definitief weg met wratten!
Lees meer…


MEDICAL TAPING

Medical tape is elastische tape die speciaal ontwikkeld is om de functie van uw spieren te ondersteunen zonder de beweging te beperken, waardoor het lichaamseigen herstelproces wordt geactiveerd.
Lees meer…