Klenz® schoen desinfectie

Veel mensen hebben last van zweetvoeten, voetschimmel en voetengeur. Dit wordt vaak veroorzaakt door bacteriën en schimmels. Deze bacteriën en schimmels kunnen enorm groeien in een vochtige en warme omgeving. Ze veroorzaken een nare geur en hechten zich vast aan huid en nagels.

Naast het behandelen van huid en nagels is het zeer belangrijk om ook de sokken en schoenen te behandelen om her infectie te voorkomen. Sokken kunt u wassen maar schoenen zijn een centraal probleem. De schoenen bieden een perfecte omgeving aan de bacteriën en schimmels. Als deze zich eenmaal genesteld hebben in uw schoen zijn ze moeilijk te verwijderen.

Het Klenz-apparaat is een nieuwe ontwikkeling en biedt een optimale schoenhygiëne. Ozon en nano zilver worden door een speciaal ventilatiesysteem in de schoen gebracht. Hierdoor worden bacteriën en schimmels uitgeroeid, geurmoleculen afgebroken en onschadelijk gemaakt.

Het apparaat maakt geen gebruik van verhitting of (chemische) vloeistoffen. De behandeling is dus veilig voor uw schoeisel. In acht minuten ruiken uw schoenen weer fris en zijn ze grondig ontsmet (98%). Nu € 2,00 ter introductie bij medisch pedicure salon De Praktijk.


PEDICURE BEHANDELING

Medisch pedicure salon De Praktijk is er voor iedereen, maar voetverzorging is vooral belangrijk voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, ouderen, patiënten met diabetes, reuma of dementie en sporters.
Lees meer…


PACT SCHIMMEL THERAPIE

Schimmelnagels zijn een veel voorkomend probleem en zeer lastig te behandelen. PACT Schimmelnagel Therapie is nu een nieuwe methode die schimmels op en in uw nagels wel doodt.
Lees meer…


WRATTEN BEHANDELING

De nieuwste technologie om wratten effectief en snel te behandelen is door middel van direct inzetbare vrieskracht (Penetrating Jet Freezing) met de CryoPen. Supersnel, vrijwel pijnloos en definitief weg met wratten!
Lees meer…


MEDICAL TAPING

Medical tape is elastische tape die speciaal ontwikkeld is om de functie van uw spieren te ondersteunen zonder de beweging te beperken, waardoor het lichaamseigen herstelproces wordt geactiveerd.
Lees meer…